Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο είναι ο Newcomer Of The Year 2018, στη Γερμανία, στην κατηγορία των πρωτοεμφανιζόμενων ποτών, σύμφωνα με την έρευνα που έγινε από το κλαδικό περιοδικό Getränke Zeitung. Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική, καθώς το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο επιλέχθηκε ανάμεσα σε δεκάδες brands παγκόσμιας διάθεσης και αναγνωρισιμότητας, επιβεβαιώνοντας έτσι τον ultra-premium χαρακτήρα του, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον των Γερμανών καταναλωτών προς το premium εθνικό ποτό της Ελλάδας.
Η διάκριση ήρθε ύστερα από έρευνα που διεξήγαγαν έγκριτοι κριτές του περιοδικού, μια έρευνα που γίνεται τα τελευταία χρόνια από ειδικούς που προέρχονται από εταιρίες του κλάδου όπως ποτοποιίες, καταστήματα λιανικής πώλησης αλλά και διανομείς.
Το ελληνικό απόσταγμα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, που αποτελεί εδώ και χρόνια τον άξιο πρεσβευτή των ultra-premium αποσταγμάτων της χώρας μας, έκανε την πρώτη, επίσημη εμφάνισή του στην καταξιωμένη γερμανική έκθεση Bar Convent Berlin 2018 τον περασμένο Οκτώβριο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο trade show στο spirits industry σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, με 15.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Εκεί, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για την τέχνη της απόσταξης του premium αποστάγματος, ενώ παράλληλα είχαν και την ευκαιρία να γευτούν το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο είτε ως aperitif, είτε σε ευφάνταστα cocktails.
Τόσο η διεθνής διάκρισή του, όσο και η επιτυχημένη παρουσία του στο Bar Show του Βερολίνου, έρχονται να επιβεβαιώσουν τη θέση που βρίσκει το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο στις διεθνείς αγορές.
Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο:
Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο απευθύνεται σε ένα εκλεκτικό κοινό, που είναι λάτρεις της αυθεντικής απόλαυσης, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα. Ως η «καρδιά» του Ούζου Πλωμαρίου, το Άδολο διατηρεί το όνομα, την ποιότητα, την παράδοση και την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, όπου μέσα από την αργή διαδικασία απόσταξης σε χειροποίητο σφυρηλατημένο στο χέρι άμβυκα του 1911, αναδεικνύει ισχυρά χαρακτηριστικά, που ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουν και αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία του ούζου.