Δύο ακόμα βραβεία εμπλούτισαν τις διακρίσεις της!

Την 4η Μαΐου 2017, στο σημαντικό διεθνή διαγωνισμό “Packaging Worldstar”, στο Ντίσελντορφ, οι Μινιατούρες Ούζου gogreek© the collectibles βραβεύτηκαν στην κατηγορία “Ποτά” ως “Το brand που μέσα από την οπτική μεταμόρφωση εύκολα μεταφερόμενων μπουκαλιών – μινιατούρων, φιλοξενεί διαφορετικές όψεις του Ελληνικού Πολιτισμού και κουλτούρας” .

Την 25η Νοεμβρίου 2017, στο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας “GR Bossible” που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα από το Skywalker.gr, απονεμήθηκε στη gogreek© Χρυσό Βραβείο Παράδοσης για την χρήση παραδοσιακών πρακτικών με σύγχρονες μεθόδους για την προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς και Αργυρό Βραβείο Καινοτομίας για την επιχειρηματική ιδέα σχετικά με την ενσωμάτωση πρωτοποριακών συστημάτων.

Η αναγνωρισιμότητα της gogreek© ανεβαίνει σταθερά!

Το 2017, το e-shop www.gogreek.gr εξυπηρέτησε παραγγελίες σε Ταϊβάν, Μαλαισία, Αυστραλία, Τουρκία, Αρμενία, Ρουμανία, Αγγλία, Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, Νορβηγία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο. Ταυτόχρονα, επεκτείνονται τα σημεία διανομής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η κ. Ελίνα Ψημίτη, συν-ιδρύτρια της gogreek© μιλά εφ’ όλης της ύλης στο Time TV Channel.

Συνεχίζοντας σε ένα καταπληκτικό 2018!

www.gogreek.gr
fb: https://www.facebook.com/gogreek.gr
tel: +30 210 699 0098
sales@gogreek.gr

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest