Παράλληλη εκδήλωση με πρωταγωνιστή το ούζο.

Η εκδήλωση γευστικής δοκιμής – και όχι μόνο – ελληνικών αποσταγμάτων και ηδύποτων «Ελληνικό Απόσταγμα» πραγματοποιείται για 5η χρονιά στην Αίγλη Ζαππείου, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, από τις 13:00 έως τις 20:00.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, δεν είναι λίγοι οι εκθέτες που παράγουν και ούζο. Γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να γευτείτε ελληνικά αποστάγματα εξαιρετικής ποιότητας και να μιλήσετε με τους ανθρώπους που γνωρίζουν την τέχνη παρασκευής τους καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

Το ούζο εφέτος έχει την τιμητική του, αφού οι διοργανωτές επέλεξαν να ξεκινήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις του event με «ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ – Γνωρίζοντας την ιστορία μας: γεύση & πολιτισμός» (4:00 – 5:00μ.μ.), με ομιλητές τον δημοσιογράφο γεύσης και ερευνητή Γιώργο Πίττα, δημιουργό της ιστοσελίδας www.GreekGastronomyGuide.gr και τον δημιουργό της ιστοσελίδας www.tsou.gr, Χάρη Βεκρή.

H είσοδος στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν για τους επισκέπτες στο Ελληνικό Απόσταγμα 2019 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook και κερδίστε προσκλήσεις για το “Ελληνικό Απόσταγμα”!

«Ελληνικό Απόσταγμα» 2019
Αίγλη Ζαππείου
Κυριακή 10 Φεβρουαρίου
13:00 – 20:00

Είσοδος 10 ευρώ – φοιτητικό 5 ευρώ (περιλαμβάνει αναλυτικό κατάλογο και ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας)

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.apostagmata.gr

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest