2 χρόνια, 7 διαγωνισμοί, 14 διεθνή και ελληνικά βραβεία

Δύο χρόνια πριν, γεννήθηκε μια νέα ιδέα για την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού. Μια ιδέα που εξελίχθηκε σε brand και βασίστηκε στην σκέψη πώς ακόμα και το πιο μικρό αντικείμενο μπορεί να είναι φορέας πολιτισμού. Η σκέψη αυτή υλοποιήθηκε με design υψηλής αισθητικής από το οποίο γεννήθηκε η gogreek® και, από τον Ιούλιο του 2014 που κυκλοφόρησε το πρώτο προϊόν, κατακτά το ένα βραβείο μετά το άλλο.

Στα δύο χρόνια κυκλοφορίας των gogreek® – the collectibles στην αγορά, το brand έχει στις προθήκες του τα εξής βραβεία:

  • OLYMP DESIGN AWARDS 2016 (7 διακρίσεις): Χάλκινο Βραβείο για τις Μινιατούρες Ούζου – Καινοτομία, Ασημένιο Βραβείο για τις Μινιατούρες Ούζου – Συνολική Εικόνα, Χρυσό Βραβείο για τις Μινιατούρες Ούζου – Ετικέτα, 2 Χρυσά Βραβεία για το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (Αγρότης) και το Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (Αγρότισσα) – Ετικέτα, 2 Χρυσά Βραβεία για το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (Αγρότης) και το Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (Αγρότισσα) – Συνολική Εικόνα
  • Ermis Awards 2016: Ermis Bronze για την Προϊοντική Ταυτότητα των gogreek® – the collectibles / Olive Oils. Ο Αγρότης και η Αγρότισσα, ή Mr and Mrs Farmer, ξεχώρισαν για το ιδιαίτερο design τους στα φετινά βραβεία, τα οποία διοργανώθηκαν στον Ελληνικό Κόσμο, είχαν τη μορφή φεστιβάλ και διήρκησαν 3 μέρες (7-9 Μαρτίου 2016)
  • Packaging Innovation Awards 2016: Gold βραβείο στην Κατηγορία Alcohol. Οι συλλογές gogreek® – the collectibles / Ouzo Miniature Collections ξεχώρισαν για το σχεδιασμό και τη συσκευασία τους στη φετινή διοργάνωση των βραβείων, η απονομή των οποίων έλαβε χώρα στο Maroussi Plaza στις 28 Μαρτίου 2016.
  • Labelexpo 2015: HP Indigo Excellence Award στην εταιρεία Forlabels, βασικό συνεργάτη της gogreek®, ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της εταιρείας. Η έκθεση έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες (Σεπτέμβριος 2015).
  • Finat Labelling Awards 2015: Διεθνής Διαγωνισμός στο πλαίσιο του European Label Forum 2015, στο Mövenpick Hotel του Άμστερνταμ. Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Εφαρμογές Sleeve απονεμήθηκε στην εταιρεία FORLABELS SA, βασικό συνεργάτη της gogreek®  από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της (Ιούνιος 2015).
  • ΕΒΓΕ: 14α Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης, με Χρυσό ΕΒΓΕ Εικονογράφησης και ΕΒΓΕ Γενικής Εικονογράφησης για τη δημιουργία των “gogreek® – the collectibles” (Απρίλιος 2015).
  • Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ετικέτας / Gold Label Awards 2015: διεξήχθη στο πλαίσιο του 4ου Συμποσίου Package & Label Design, με θέμα την Καινοτομία. Το βραβείο απονεμήθηκε στις μινιατούρες ούζου με Παραδοσιακές Φορεσιές από περιοχές της Ελλάδας για τη συμβολή τους στην προαγωγή του Ελληνικού Πολιτισμού (Φεβρουάριος 2015).

Σχετικά με την gogreek®

H gogreek® είναι μια νέα ιδέα που ως όραμά της έχει την ανάδειξη και διάχυση του Ελληνικού πολιτισμού με την πλέον σύγχρονη προσέγγιση. Ιστορία, Παράδοση, Μυθολογία, Φιλοσοφία, Αστρονομία είναι τα βασικά σημεία αναφοράς της μάρκας, ενώ οι μινιατούρες ούζου «gogreek® the collectibles», ήδη πολυβραβευμένες για το σχεδιασμό και τη συσκευασία τους, αποτελούν το πλέον αναγνωρίσιμο προϊόν της.

www.gogreek.gr

fb: https://www.facebook.com/gogreek.gr
tel: +30 210 699 0098
sales@gogreek.gr

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest