Από τον Ιούνιο και για κάθε μήνα από δω και στο εξής, η Αντωνία Κατή μας χαρίζει μια από τις καταπληκτικές συνταγές της. Μεζέδες που μπορούν να γίνουν το κατάλληλο ταίρι στο ουζάκι μας, φωτογραφίζονται από την ίδια, με έναν τρόπο μοναδικό και τόσο άρτιο τεχνικά που δεν απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν «έργα τέχνης»!

Αντωνία Κατή

Δημοσιογράφος, food photographer & food stylist

Σπούδασε πολιτικές επιστήμες & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιπλέον, είναι απόφοιτος της σχολής φωτογραφίας focus.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στα περιοδικά Cosmopolitan και ΕΨΙΛΟΝ της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, καθώς και σε επαγγελματικά έντυπα γαστρονομίας. Πολύ σύντομα όμως “ενέδωσε ολοκληρωτικά” στην μεγάλη της αγάπη, την γαστρονομία και βρέθηκε να μαγειρεύει και να κάνει το food styling για φωτογραφήσεις φαγητών, αλλά και να επιμελείται βιβλία μαγειρικής.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Ελληνικό τραπέζι» και έχει επιμεληθεί την ανανεωμένη έκδοση του «Τσελεμεντέ».

Σήμερα, συνεργάζεται ως φωτογράφος και στυλίστρια φαγητού με περιοδικά μαγειρικής, επαγγελματίες chef, καθώς και με πολλές εταιρίες τροφίμων. Παράλληλα, διατηρεί τη στήλη «καλημέρα Ελλάδα» στο περιοδικό «Αλάτι & Πιπέρι», όπου κάθε μήνα κάνει διάφορες προτάσεις για το πρωινό.

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest