“Αναβιώνοντας την παλιά τεχνική των ρακιτζήδων της Λέσβου, αφήσαμε το απόσταγμα (μαγιά του ούζου) για έξι μήνες ήρεμα να ωριμάζει στη δεξαμενή. Έτσι πετύχαμε να απελευθερώσουμε από τους αρωματικούς σπόρους κρυμμένα γήινα αρώματα, που συνθέτουν ένα απεσταγμένο ούζο υψηλής ποιότητας με ρωμαλέα γεύση και ανεπιτήδευτη δωρικότητα.”

Με τα παραπάνω λόγια περιγράφει η Ποτοποιία ΓΙΑΝΝΑΤΣΗ το ολοκαίνουργιο PREMIUM DRY OUZO της, που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά της Λέσβου και από την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει την τοποθέτηση του και πανελλαδικά. Ο νέος επίσημος όρος “DRY”, που προτείνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αναγράφεται στην προμετωπίδα της συσκευασίας, αναφέρεται αποκλειστικά σε ούζα χωρίς ζάχαρη ή άλλες πρόσθετες γλυκαντικές ουσίες.

Πιστή στα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει η εταιρία σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση και την οπτική ταυτότητα των προϊόντων της, η συσκευασία και ο σχεδιασμός της φιάλης του PREMIUM DRY OUZO είναι σκέτη πρόκληση! Για την ποιότητα του περιεχομένου – γνωρίζοντας καλά το μεράκι, την εμπειρία και τα εξαιρετικά αποστάγματα που δημιουργούν οι άνθρωποι της Ποτοποιίας Γιαννατσή – δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Ανυπομονούμε “να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας”…

ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ. ΓΙΑΝΝΑΤΣΗ Ε.Π.Ε.
ΑΛΩΝΕΛΙ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
ΛΕΣΒΟΣ Τ.Κ. 81200
TΗΛ. 2252032551
FAX. 2252032567
giannatsis.gr
info@giannatsis.gr

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest