Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, το εθνικό μας απόσταγμα που για πάνω από έναν αιώνα περικλείει στη γεύση του την ελληνική κουλτούρα, υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν με ανανεωμένη εξωτερική συσκευασία.

Το Ούζο Πλωμαρίου, το πλέον χαρακτηριστικό εθνικό παραδοσιακό απόσταγμα που εδώ και 127 χρόνια ενώνει τις παρέες, είναι δραστήριο, ανανεώνεται, είναι επίκαιρο και εξελίσσεται διατηρώντας πάντα τις ρίζες του. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο προέκυψε η ανανέωση της εξωτερικής συσκευασίας η οποία είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα του Ούζου Πλωμαρίου και της Ελλάδας. Οι νέες θήκες ακολουθούν λιτό & κομψό σχεδιασμό, με ένα φωτεινό γαλάζιο χρώμα και κυρίαρχο στοιχείο τα κύματα της θάλασσας που μας ταξιδεύουν. Στόχος αυτής της νέα πρότασης είναι να εγείρει το αίσθημα της ελευθερίας και του ονείρου που προκαλούν η ιδέα του ταξιδιού και της απόδρασης, ειδικά σε μια χρονιά όπως η φετινή. Πρόκειται για μια συσκευασία γεμάτη αισιοδοξία, που σε καλεί να ονειρευτείς τις πρώτες βουτιές στα ελληνικά νερά, τα πρώτα ραντεβού στον Ήλιο.

Μπορεί το Ούζο Πλωμαρίου να ανανεώνεται εξωτερικά, όμως κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα και διαχρονικά, όπως η γεύση και το άρωμα που μας «ταξιδεύει». Η μυστική συνταγή του ιδρυτή, Ισίδωρου Αρβανίτη, ακολουθείται πιστά από το 1894. Περιέχει την ιδανική αναλογία συστατικών και βοτάνων από όλη την Ελλάδα όπως μαλακό νερό από τις πηγές του ποταμού Σεδούντα, μάραθο από τη Βόρεια Εύβοια, εκχυλίσματα μαστίχας Χίου, διάφορα άλλα βότανα της γης της Λέσβου, αλάτι από τις αλυκές Καλλονής και φυσικά γλυκάνισο. Ο γλυκάνισος που αποτελεί το βασικό συστατικό του Ούζου καλλιεργείται σε ιδιόκτητα κτήματα της αποσταγματοποιίας στο Λισβόρι Λέσβου, όπου φύεται ο καλύτερος γλυκάνισος στον κόσμο. Παράλληλα, ακολουθείται ο ίδιος παραδοσιακός τρόπος διπλής απόσταξης μέσα σε 18 χειροποίητους χάλκινους άμβυκες.

Το Ούζο Πλωμαρίου είναι το απόσταγμα που παραμένει παραδοσιακό αλλά και σύγχρονο ταυτόχρονα! Ανακαλύψτε την ανανεωμένη συσκευασία του Ούζο Πλωμαρίου σε supermarket και κάβες και κάντε στους αγαπημένους σας το πιο ονειροπόλο – καλοκαιρινό δώρο.

Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου

www.ouzoplomari.gr
www.facebook.com/ouzoplomari
www.theworldofouzo.gr

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest