Βραβείο στην κατηγορία «αλκοολούχα ποτά» στο θεσμό των CORPORATE SUPERBRANDS GREECE 2016.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2016, στην οποία τιμήθηκαν ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας.

Το ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ με διαρκή παρουσία στην Ελληνική αγορά 157 χρόνια, αναδείχθηκε κορυφαία Εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα (Corporate Superbrands Greece) για το 2016 στην κατηγορία αλκοολούχα ποτά, στο πλαίσιο διαγωνισμού του καταξιωμένου παγκόσμιου θεσμού των SUPERBRANDS, με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας και Δύναμη Φήμης
 • Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια
 • Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς:
  • Αγορά (ποιότητα και τιμή προϊόντος ή υπηρεσίας)
  • Εργασιακές Σχέσεις (σύννομη και διάφανη λειτουργία, κλίμα και πρακτικές)
  • Κοινωνία (χορηγικές, πολιτισμικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες)
  • Περιβάλλον (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων)

Το βραβείο παρέλαβε ο Στάθης Βαρβαγιάννης εκπρόσωπος της 5ης γενιάς της οικογένειας Βαρβαγιάννη, ο οποίος δήλωσε ότι: «Η βράβευση αυτή αποτελεί για την οικογενειακή εταιρεία δικαίωση στις συνεχείς και συστηματικές προσπάθειες, πάνω από ενάμιση αιώνα, να διατηρήσουμε και να εδραιώσουμε ένα κατεξοχήν Ελληνικό παραδοσιακό προϊόν, μέσα σε ένα αντίξοο και διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον χωρίς καμιά έκπτωση στην ποιότητα. Η εταιρεία σημείωσε αύξηση του μεριδίου της στην αγορά στο οικονομικό έτος 2016, με σημαντική αύξηση των εξαγωγών της και διατήρηση της κερδοφορίας της σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας.

Η ποτοποιία Βαρβαγιάννη δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1860 στο ακριτικό Πλωμάρι της Λέσβου. Είναι μια αμιγώς οικογενειακή εταιρεία 100% Ελληνική, στο τιμόνι της οποίας σήμερα βρίσκεται η 5η και η 6η γενιά. Στις δηλώσεις του ο κύριος Στάθης Βαρβαγιάννης τόνισε ότι: «Η ανάδειξη του ΟΥΖΟΥ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ στις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες για το 2016 αποτελεί ύψιστη τιμή για την εταιρεία μας και δημιουργεί πρόσθετη ευθύνη για διατήρηση των αξιών της. Για τον λόγο αυτό, δεν φείδεται κόπου και χρόνου προκειμένου να προσφέρει στους λάτρεις του ποιοτικού ούζου ένα μοναδικό απόσταγμα 100%, διατηρώντας με ευλάβεια τις διαχρονικές αρχές του ιδρυτή της: ο σεβασμό στην παράδοση, προσήλωση στην ποιότητα, αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον».

Ποτοποιία Βαρβαγιάννη Ι. ΕΠΕ
Ιστοσελίδα: https://www.barbayanni-ouzo.com
E-mail: info@barbayanni-ouzo.com

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest