Η καθιερωμένη πλέον ετήσια γιορτή των φίλων του ούζου θα πραγματοποιηθεί στην Άνω Σύρο, το Σάββατο 29 Ιουνίου. Στο TSOU.GRisma2019 η αφιερωμένη στο ούζο ιστοσελίδα www.tsou.gr θα γιορτάσει τα τρίτα της γενέθλια, με καλεσμένους δημοσιογράφους, συνεργάτες και φανατικούς φίλους της.

Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον δημιουργό του tsou.gr και συλλέκτη ούζων Χάρη Βεκρή, ο οποίος θα παρουσιάσει τις επιτυχίες της αφιλοκερδούς του πρωτοβουλίας για την προώθηση του εθνικού μας ποτού για τη χρονιά που πέρασε. Η εκπρόσωπος της Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης, Ελευθερία Παπαδοπούλου, θα συστήσει στους παρευρισκόμενους τη δυναμική και ιδιαίτερα δραστήρια ποτοποιία της Κομοτηνής που είναι και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα της γιορτινής βραδιάς περιλαμβάνει κι εφέτος αρκετό πολιτισμό. Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν – σε πρώτη προβολή – το τηλεοπτικό σποτ του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ» 2019 παρουσία του σκηνοθέτη του Γιάννη Μανούσου, και επιπλέον, να γνωρίσουν το Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου από τους εδώ και οκτώ χρόνια εμπνευστές και διοργανωτές του.

Το Ούζο 7και Ούζο Premium7 Goldπου θα συμπληρώσουν γευστικά την πολιτιστική αυτή εμπειρία, θα συνοδευτεί με εξαιρετικούς συριανούς μεζέδες του Παύλου Ραουζαίου. Σημαντική η συμβολή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης της Κάβας ΚΡΙΤΣΙΝΗ και των Παραδοσιακών Συριανών Προϊόντων ΠΡΕΚΑΣ.

Σκίτσο: Τάσος Μαραγκός
FacebookTwitterGoogle PlusPinterest