Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο αποτελεί την «καρδιά» του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, με τη μακρά παράδοση και την εξαιρετική ποιότητα. Φέτος τα Χριστούγεννα έρχεται σε μια μοναδική συσκευασία δώρου, special edition, η οποία περιλαμβάνει το εκλεκτό απόσταγμα στη μοναδικής σχεδίασης φιάλη των 700 ml, καθώς και το premium γυάλινο ποτήρι για το ιδανικό σερβίρισμα!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που όλοι θέλουν να δωρίσουν σε φίλους ή και στον εαυτό τους ένα πολύτιμο δώρο. Οι ευκαιρίες για οικογενειακά και φιλικά τραπέζια είναι πολλές, και το ultra-premium Άδολο αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον ξέρει να εκτιμά και να απολαμβάνει ένα υψηλής ποιότητας απόσταγμα. Πρόκειται για ένα εκλεκτό, ισορροπημένο, dry ούζο 42° βαθμών, με μοναδικά αρώματα και εντάσεις που αποστάζεται ακόμα και σήμερα με παραδοσιακή διαδικασία. Προέρχεται από 100% τριπλή απόσταξη, η οποία πραγματοποιείται υπομονετικά, για 13 ώρες ακόμη, μέσα στο σφυρηλατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911, πάνω σε χαμηλή φωτιά από ξύλα ελιάς.

Το μοναδικό αυτό προϊόν, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για ένα ξεχωριστό δώρο τα φετινά Χριστούγεννα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε κάθε γιορτινό τραπέζι. Αναζητήστε το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο σε συσκευασία δώρου στις επιλεγμένες κάβες Cava OAK, Cava Nektar, Cava Canava αλλά και σε άλλες, και χαρίστε στους αγαπημένους σας ή και στον εαυτό σας ένα υψηλής ποιότητας δώρο.
Καλή απόλαυση και καλές γιορτές!

Ποτοποιία Πλωμαρίου – Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε.
Κάμπος Πλαγιάς- Πλωμάρι, Λέσβος
2252032228, 2109401092
www.ouzoplomari.gr

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest