φωτογραφίες: Νίκος Ραγκούσης
εικονογράφηση: TASMAR

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια γιορτή των φίλων του ούζου πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο «Φραγκοσυριανή» της Άνω Σύρου, το Σάββατο 29 Ιουνίου. Στο TSOU.GRisma 2019 η αφιερωμένη στο ούζο ιστοσελίδα www.tsou.gr γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια, με καλεσμένους δημοσιογράφους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κυκλάδες, συνεργάτες και φανατικούς φίλους της.

Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση ξεκίνησε με τον δημιουργό του tsou.gr και συλλέκτη ούζων Χάρη Βεκρή, ο οποίος παρουσίασε τις επιτυχίες της αφιλοκερδούς του πρωτοβουλίας για την προώθηση του εθνικού μας ποτού τη χρονιά που πέρασε. Η εκπρόσωπος της Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης, Ελευθερία Παπαδοπούλου, σύστησε στους παρευρισκόμενους τη δυναμική και ιδιαίτερα δραστήρια ποτοποιία της Κομοτηνής που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα της γιορτινής βραδιάς περιλάμβανε κι εφέτος αρκετό πολιτισμό. Οι προσκεκλημένοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν – σε πρώτη προβολή – το τηλεοπτικό σποτ του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ» 2019 παρουσία του σκηνοθέτη του Γιάννη Μανούσου, και επιπλέον, να γνωρίσουν το Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου από τις εδώ και οκτώ χρόνια διοργανώτριες του, Christelle Loukitch και Κάντια Πρίντεζη.

Το Ούζο 7 και το Ούζο Premium 7 Gold που συμπλήρωσαν γευστικά την πολιτιστική αυτή εμπειρία, συνοδεύτηκαν με εξαιρετικούς συριανούς μεζέδες του Παύλου Ραουζαίου. Σημαντική η συμβολή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης της Κάβας ΚΡΙΤΣΙΝΗ και των Παραδοσιακών Συριανών Προϊόντων ΠΡΕΚΑΣ.

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest