Επειδή το ούζο θέλει παρέα και στο σπίτι απαγορεύονται οι συναθροίσεις (για ουζερί ούτε συζήτηση), το tsou.gr ξεκινά τις TSOUZOPOSIES Online. Ουζάκι εξ’ αποστάξεως και κουβεντούλα εξ’ αποστάσεως, κάθε φορά και με έναν επίτιμο καλεσμένο ποτοποιό, για να τον ρωτήσουμε όλα όσα θέλαμε πάντα να μάθουμε για το αγαπημένο μας ποτό.

Οι TSOUzoposies Online θα πραγματοποιούνται (τουλάχιστον για όσο ισχύει το lockdown) κάθε Κυριακή στη 1:00 μετά το μεσημέρι (για να μας ανοίγει η όρεξη) και θα έχουν διάρκεια μιας ώρας. Όσοι φίλοι του tsou.gr ενδιαφέρονται να πιούμε ουζάκι παρέα διαδικτυακά, μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα, γράφοντας το όνομα τους, την πόλη που κατοικούν και το e-mail τους, όπου θα λάβουν και την πρόσκληση για τη διαδικτυακή ουζοποσία.

TSOUZOPOSIA Online ver0.0 (avant-première)

Στο πλαίσιο αυτού του κύκλου διαδικτυακών συναθροίσεων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στη 1:00 μ.μ. η TSOUzoposia Online ver0.0 που – συν τοις άλλοις – σκόπευε και στον τελικό έλεγχο και των αναγκαίων ρυθμίσεων των παραμέτρων του πρωτόγνωρου αυτού εγχειρήματος.

Ο επίτιμος καλεσμένος της ουζοποσίας Άρης Ζάχος, υπεύθυνος επικοινωνίας της ποτοποιίας που παράγει το ΟΥΖΟ ΡΟΥΜΠΟΥ της Πρέβεζας, δέχτηκε να απαντήσει με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες των φίλων του tsou.gr και του ούζου που συμμετείχαν στη συνάντηση από τα σπίτια τους, σε Αθήνα, Σύρο, Λάρισα και Κομοτηνή. Τυχερός της κλήρωσης που έκλεισε την πρώτη μας επιτυχημένη διαδικτυακή ουζοποσία, ο Νίκος Αλμπανόπουλος από τη Σύρο, που κέρδισε ένα ιδιαίτερο μπουκάλι ούζο της ποτοποιίας Ρούμπου των 500ml.

Περισσότερες λεπτομέρειες της συζήτησης και αφιέρωμα στο ΟΥΖΟ ΡΟΥΜΠΟΥ σε ειδικό άρθρο μας που θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες.

Όλες οι πληροφορίες για τις προσεχείς TSOUzoposies Online στη σελίδα του tsou.gr στο facebook.

TSOUZOPOSIES Online
Κάθε Κυριακή στη 1:00 μ.μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εις υγεία!

Σχεδιασμός αφίσας: Φρειδερίκος Ρούσσος / syrostoday.gr

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest